Försommar-salong

Datum/Tid
9 juni 2018 - 16 juni 2018
Tider meddelas senare

Plats Södra Råda Kulturhus


Sedan starten 2015 har vi förutom konserter bedrivit en utställningsverksamhet.

2015 fick vi ta del av Karl-Erik Erikssons konst i utställningen ”Kvantmekanik och verklighetens natur” och Zahra Medzetas ”Colorful faces”.

2016 visade Mats Holmstrand bilder från ”Nedblåsningen” av Svartå hytta 50 år tidigare (1966).

2017 öppnades en utställning om f d missionshusets/kulturhusets historia, sammanställd av Anita och Lennart Ericson. Violinisten Solveig Andersson lät oss ta del sina abstrakta målningar och Maj Widell, konstnär med rötterna i Kristinehamn, visade textilier som avspeglade en del av 1970-talets politiska stridsämnen. Mats Holmstrand slutligen deltog med bilder från sin militärtjänstgöring vid I3 i Örebro 1956.

I år hälsar vi ALLA INTRESSERADE välkomna med bidrag till en försommar-salong.

Vårt anspråkslösa mål är att konkurrera med (inte ut…) Liljevalchs vårsalong. Målet uppnås den dag vi slår upp portarna till VÅR salong!

Allt är av intresse, och vi har inga andra krav eller önskemål på utställarna än att ni deltar i hängning och nedtagning och om möjligt närvarar något pass under utställningstiden.

Hittills har vi fått anmälningar från 12 utställare som bidrar med  målningar, keramik, tittskåp, textil, foton mm. Det blir även en bok-release!

Både renrasiga amatörer och yrkesverksamma målare, keramiker, författare, slöjdare etc är välkomna! Passa på att sälja dina alster! Det kostar ingenting att delta!

Kom med du också! Ju fler som deltar, desto roligare blir det, och det finns gott om plats (vi kommer att använda både lilla och stora salen).

Kontakta undertecknad om du vill anmäla dig eller har frågor!

Jan Holmstrand 070-3051127

 

Laddar Karta...