Midnattsorkesterns 10-årsjubileum. Turnén avslutas i S Råda Kulturhus

Datum/Tid
25 juli 2019
19:00 - 20:30

Plats Södra Råda Kulturhus


Åttamannabandet från Göteborg 10-årsjubilerar. Det blir sånger om havet, månen och nattliga spårvagnar  och turnén avslutas hos oss i Södra Råda. Vi som hörde dem för två år sedan längtar verkligen till ”återbesöket” !!

 

Elina Ryd – sång
Linnea Hällqvist – violin
Knapp Brita Pettersson – violin
Maria Jonsson – viola
Emma Augustsson – cello
Gustav Jullander – gitarr
Johan Bengtsson – bas
David Löfberg – musik, text, arr, dragspel

Ur recension från Sunnemo kyrka 2016:

”Vad roligt å se en helt smockad kyrka!” utbrister värdinnan för kvällen. Midnattsorkestern gästar Sunnemo Kyrka och bänkraderna är fyllda. David Löfberg, som både skriver och arrangerar bandets låtar, har anor i bygden.
Åtta musiker glider in på scenen och sekunder senare fylls rummet med avspända och varma valstoner, som för åhörarna mjukt med sig. Det är tight, självklart och proffsigt. Man kan slappna av, luta sig tillbaka och njuta. Deras musik är som en ljummen sommarvind som smeker din kind. Medryckande, instrumentella partier smälter samman med sång på ett elegant vis…..
…..I publiken syns leenden, axlar guppar och huvuden nickar i takt. Midnattsorkestern bjuder på vals, tango och jazzigt sväng. Det flörtas med svunna tider. Många av melodierna går i moll. Det är vemodigt, vackert och romantiskt…..
…..Midnattsorkesterns sound har något filmiskt över sig och jag kommer på mig själv med att önska att få höra deras musik i en film. Vilken fantastisk film det vore om den hade samma inslag av fantasi och poesi. Frågan är, vilken regissör kommer att vara först med att fånga upp talangen David Löfberg och hans vänner?”

Flera länkar:

 

VID FRÅGOR ang biljetter/bokningar: RING 070-3051127 !